mandag den 17. maj 2010

Vi anbefaler... på SPOT Festival.

Yes man! Endelig endelig endelig blev det slut maj, som for vores vedkommende betyder lang weekend i Århus med venner, luftmadrasser, dåseøl, nysgerrighed, dans og masser af fest og dejlig musik - og det er jo lige præcis fordi, at det er tid til SPOT Festival!

I den forbindelse har vi besluttet os for at lave et indlæg sammen, om de bands vi kan anbefale, dem vi glæder os allermest til at se, og de events og fester vi har hørt om og selv håber på have energi og tid til at trille forbi.



















Der er så åndssvagt mange gode bands på programmet i år, at vi nok ikke kan nå dem alle, men hvis vi kunne ville vi udover de ovennævnte gerne se Chimes & Bells, Efterklang, Fallulah, Howl Baby Howl, I Got You On Tape, Kandy Kolored Tangerine, The Kissaway Trail, Lars & the Hands of Light, Murder, The Rumour Said Fire, Stoffer & Maskinen, Vinnie Who, When Saints Go Machine, Annika Aakjær, The Blue Van, Coco Moon, Thomas Dybdahl, Ginger Ninja, Sleep Party People, Turboweekend, The Sad Lovers, og og og! Pust, støn og sidestik.

Fredag eftermiddag holder Tigerspring fest om dagen, og om aftenen er der både Soundvenue Spot afterparty på Stubnitz med bl.a. Kasper Bjørke, Troels Abrahamsen, Kenton Slash Demon og Eim Ick, samtidig med GAFFA's efterfest på Train med bl.a. White Pony og Vinnie Who.

Lørdag er der igen fest på Stubnitz med The Late Great Fitzcarraldos, Djuna Barnes og en masse andre DJ's For vores vedkommende går turen hjem til København igen søndag formiddag.

Hvis der er noget som du synes mangler på vores liste, så råb rigtig højt af os, vi vil altid gerne have anbefalet bands og høre om sjov, fester eller where-to-go i Århus (vi er nemlig ikke særlig bekendte med byen, desværre!).

Rigtig god festival til jer som også skal med.

Kærlig hilsen os begge to.

3 kommentarer:

  1. Man må sige at programmet er vildt i år! ;) Forresten, hvis I når Howl Baby Howl må I hilse Jeppe!

    SvarSlet
  2. Check lige http://www.myspace.com/strivingvines

    SvarSlet
  3. Hør Turboweekend for miiiiiig!:(

    SvarSlet